B. Nouris voor al uw oud ijzer en meer...

Tel:  06-51009022    -    E-mail:  info@bnoudijzer.nl

Specialist in sloopwerken

Al jaren hebben we een ruime kennis van slopen, strippen en demonteren.
 Als u gaat slopen en u hebt daar hulp bij nodig, kunnen we samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn. We kunnen bijvoorbeeld een sloopteam samenstellen met de dagelijkse afhaal van de metalen. Daarmee voorkomt u diefstal.

Misschien kunnen we het te slopen object op een vaste locatie neerleggen en verdergaan met de sloop. De demontage van machines en apparatuur uit fabrieken of het slopen van staalconstructies, silo’s of het ontdoen van metalen uit bedrijfspanden: wij zorgen ervoor met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. We doen dit met deze uitgangspunten: een goede planning en voorbereiding, vakkundig inzicht, bijgestaan door modern materieel.

Samen met u bekijken we welke eisen het werk stelt: waar gaat het om, hoe is de bereikbaarheid, wanneer en hoe moet de demontage en/of sloop plaatsvinden. En verder: kan er hinder ontstaan voor de omgeving, waar kan de veiligheid in het geding komen, zijn er vergunningen nodig?

 

We brengen alles in kaart en maken een passend plan.

 

Alle zaken, die van belang zijn om op verantwoorde wijze de sloop van uw pand, loods of fabriekshal te realiseren worden door onze projectbegeleiding gefaciliteerd. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor sloopwerken voor bijvoorbeeld deskundig advies, de hoogste opbrengst, of een op maat gemaakte offerte.

Als u akkoord bent, zetten we ervaren medewerkers in om de opdracht uit te voeren. Daarbij wordt op verantwoorde wijze gedemonteerd en gesloopt. Vrijgekomen materiaal wordt correct afgevoerd. We streven daarbij uiteraard zo veel mogelijk naar recycling.

Graag maken we een vrijblijvende offerte voor uw locatie.

We staan voor u klaar! Bel ons gerust op:

06 - 51009022 of 06 - 24376668