B. Nouris voor al uw oud ijzer en meer...

Tel:  06-51009022    -    E-mail:  info@bnoudijzer.nl

Onze containerservice

B. Nouris heeft een containerservice die zorgt voor snelle en efficiënte afvoer van uw oud ijzer, oude metalen en restafval. Het hele inzamel- en afvoertraject verloopt volgens de geldende milieueisen. Wij hebben ontainers van 1 tot en met 40 m³. Dus er zit voor u altijd de ideale container bij. Bij ons worden metalen op een gecertificeerde, duurzame en hoogwaardige manier gerecycled, uiteraard tegen de hoogste schrootprijzen!

Hebt u in uw productie- of bewerkingsproces regelmatig oude metalen? Dan maken wij maken graag met u een afspraak om te bespreken wat de beste oplossing is. Onze containerservice is beschikbaar in heel Midden-Nederland, afhankelijk van de hoeveelheid en soort.

Is uw container vol, bel of mail ons dan. Wij vervangen de container op het door u gewenste tijdstip. Extra service is er ook voor bedrijven die hun vrachtwagens op andere tijden willen lossen. Wij maken graag met u een afspraak om op dit gebied van dienst te kunnen zijn.

Na de kwaliteitscontrole en het wegen vindt de financiële afhandeling plaats. Wij rekenen contant af of maken het bedrag aan u over.

We staan voor u klaar! Bel ons gerust op:

06 - 51009022 of 06 - 24376668